• 21.04.2017, 19:30

⋅ GO FOR THE GOLD ⋅


 

For noen dager tilbake bestilte jeg dette smykket fra Nelly, etter å ha kikket på det rundt 100 ganger. I går kom det i posten med en annen fin ting og når jeg så smykket fikk jeg sjokk. Det var så mye finere i virkeligheten enn på bildet - og på bildet var det fint, så da kan dere vel tenke dere. Det søteste var at det kom i den søteste pakningen også - med et kort i.


 

På smykket står det «Girl Gang», og jeg elsker slike tekster eller hva jeg skal kalle det. Jeg kjøpte meg jo for en liten stund siden en rosa hettegenser der det sto "Girls Run The World" . Jeg mener at jenter klarer akkurat hva gutter klarer, og ja rett og slett jenter driver verden!


 

Just to mention: jeg farget håret i går - æææ jeg er så fornøyd, kan ikke sette ord på det. Planen var å bli lysere og få vekk det brune som hadde fått "rød" toner i seg. Frisøren tok 100 folienstriper hos meg- og det hun sa at det hun pleier å ta er 60. Så dere skjønner nok at jeg satt der i en ganske god stund. For å være presis . 5 timer ( 5!!) Men det var absolutt verdt det. Jeg er hvert fall super fornøyd. Føler det eneste jeg har snakket om det siste døgnet er håret mitt - I gotta stop bragging about it! 

...

Nå er det endelig helg og i morgen står det feiring for tur. Som jeg har nevnt tidligere elsker jeg å feire ting, alt liksom så jeg gleder meg veldig til morgendagen. Jeg og Karla skal feire sammen - og jeg har trua på at det blir en knall feiring med masse brus, kake, mat, snop og alkoholfri drikke så klart.

Håper du får en fin helg, klem fra meg!

Julie Korsnes

21.04.2017 kl. 19:55
Åå, så fint!! Og så fint hår!
Emilie Wangen

Heihei! Jeg heter Emilie Wangen, jeg er 14 år gammel og bor i Trondheim. På bloggen min vil du kunne lese om mote, sminke og interiør. Håper bloggen min faller i smak! For kontakt: emiliewangeen@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits